We kiezen uitsluitend voor dagverse, kwalitatieve producten die we met de grootste zorg bereiden. Door onze unieke manier van kruiden en grillen creëren we de typische De Grilloir-smaakervaring met voldoende aandacht voor de pure smaak van onze ingrediënten.
Bekijk onze menukaartElke maandag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 12u. een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht of soep en hoofdgerecht. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?
Bekijk lunchmenuJaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore
Bekijk MenuAssortimentmet prosciutto logo di Como, charcuterie uit de provence, gegrild kippenboutje,scampi en Breydelbeenham geparfumeerd met honin
10 stuks van 20 gr.
Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Lombardia Italië
Paleta van het raszuivere Iberico varken uit Los Pedroches, gedroogd in Salamanca
met basilicum, parmesanschilfers, afgewerkt met fleur de sel
op een bedje van salade en honingdressing
citroen en garnituur van de chef
Met geitekaasje
6 stuks
op een bedje van gebakken groene asperges met wasabidressing
met frisse kruidenboter, slaatje van asperges en zeekraal
kramiek, chutney van mango en ananas
met gestoofd witloof, aardappelpuree en een fijn vissausje
Traditionele handgemaakte garnaalkroketten
of
Rundscarpaccio
met basilicum, Parmesanschilfers, afgewerkt met fleur de sel
Reuze scampi brochette met curry of getomateerde dragonsaus *
of
Irish Black Angus Beef met saus naar keuze *
Dame Blanche
of
Chocomousse
Glaasje Cava
Bordje fijn gesneden van de Berkel
Prosciutto lago di Como Lombardia,Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Italië Charcuterie uit de Provençe
Scampi van de chef
of
Gegrilde Breydelbeenham op een bedje van salade en honingdressing
Zalmfilet op zijn vel gegrild met Bearnaisesaus afgewerkt met grijze garnalen *
of
Ierse filet mignon met saus naar keuze.*
Champignon De Paris
of
Crème Brûlée
Koffie/verse thee met versnaperingen
Per 2 couverts
Voorgerecht naar keuze
Côte à l’os (1,250kg) met saus naar keuze *
Dessert naar keuze
Glaasje Cava
Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes
Gerookte zalm, citroen en garnituur van de chef
of
Huisbereide foie gras met kramiek en chutney van mango en ananas.
Verse tonijnsteak “Mi-Cuit” met wasabimayonaise en frisse salade*
of
Chateaubriand van de grill met warme groentjes en saus naar keuze*
Meringue met frambozen en mascarpone
of
Chocolade Moelleux vergezeld van vanille ijs en een vleugje frambozencoulis
Koffie/verse thee met versnaperingen
Garnaal- of kaaskroketje
Hoevekipfilet met appelmoes en frietjes
of
Frikandel met appelmoes en frietjes
Kinderijsje
of
Chocolademousse