Lunch

Elke maandag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 12u. een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht of soep en hoofdgerecht. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?

Bekijk lunchmenu

Valentijnsmenu

Jaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore

Bekijk Menu

Onze menu's

Voorgerecht

Traditionele handgemaakte garnaalkroketten
of
Rundscarpaccio
met basilicum, Parmesanschilfers, afgewerkt met fleur de sel

Hoofdgerecht

Reuze scampi brochette met curry of getomateerde dragonsaus *
of
Irish Black Angus Beef met saus naar keuze *

Nagerecht

Dame Blanche
of
Chocomousse

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter
Aperitief

Glaasje Cava

Amuse

Bordje fijn gesneden van de  Berkel
Prosciutto lago di Como Lombardia,Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Italië Charcuterie uit de Provence

Voorgerecht

Scampi van de chef
of
Gegrilde Breydelbeenham op een bedje van salade en honingdressing

Hoofdgerecht

Zalmfilet op zijn vel gegrild met Bearnaisesaus*
of
Ierse filet mignon met saus naar keuze.*

Nagerecht

Champignon De Paris
of
Crème Brûlée

Koffie/verse thee met versnaperingen

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter

Per 2 couverts

Voorgerecht

Voorgerecht naar keuze

Hoofdgerecht

Côte à l’os (1,250kg)met saus naar keuze *

Nagerecht

Dessert naar keuze **

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter
** Chocolade moelleux 2 stuks supplement € 3
Aperitief

Glaasje Cava

Amuse

Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes

Voorgerecht

Gerookte zalm, citroen en garnituur van de chef
of
Huisbereide foie gras met kramiek en chutney van mango en ananas.

Hoofdgerecht

Verse tonijnsteak “Mi-Cuit” met wasabimayonaise en frisse salade*
of
Chateaubriand van de grill met warme groentjes en saus naar keuze*

Nagerecht

Meringue met frambozen en mascarpone
of
Chocolade Moelleux vergezeld van vanille ijs en een vleugje frambozencoulis

Koffie/verse thee met versnaperingen

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter
Voorgerecht

Garnaal- of kaaskroketje

Hoofdgerecht

Hoevekipfilet met appelmoes en frietjes
of
Frikandel met appelmoes en frietjes

Nagerecht

Kinderijsje
of
Chocolademousse

bistro-restaurant De Grilloir Brugge
bistro-restaurant De Grilloir Brugge
bistro-restaurant De Grilloir Vivenkapelle