Reserveren

Lunch

Heerlijke lunch met dagverse producten

Elke maandag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 12u. een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht of soep en hoofdgerecht.

bistro-restaurant De Grilloir Brugge
bistro-restaurant De Grilloir Brugge

Lunchmenu - 18

Week
27 juni - 1 juli
Maandag
27 juni
Voorgerecht/soep
Vitello Tonnato
Hoofdgerecht
Toscaanse hoevenkipfilet op de grill met mozzarella, rucola salade afgewerkt met Parmesankaas en pijnboompitjes, aardappelkroketten
Donderdag
30 juni
Voorgerecht/soep
Aubergine Parmigiana met geitekaasje
Hoofdgerecht
Steak choron met salade mixed en verse frietjes
Vrijdag
1 juli
Voorgerecht/soep
Rosti met gerookte zalm, zure room en lompviseitjes
Hoofdgerecht
Catch of the day (woensdag 29/6/2022 meer informatie)
Reserveer hier uw tafel