We kiezen uitsluitend voor dagverse, kwalitatieve producten die we met de grootste zorg bereiden. Door onze unieke manier van kruiden en grillen creëren we de typische De Grilloir-smaakervaring met voldoende aandacht voor de pure smaak van onze ingrediënten.
Bekijk onze menukaartElke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 11u30 een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht
keuze hoofdgerecht en koffie/thee. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?
Jaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore
Bekijk Menu10 stuks van 20 gr.
Paletavan het raszuivere Iberico varken uit Los Pedroches, gedroogd in Salamanca
dip van bisque, limoen
crème van pickel, mosterdzaad
Aziatische groentesalade, sesamvinaigrette
Hollandaise, sambal
citrus, beukzwam, radijs
groene curry, fondue van prei, parelcouscous
teriyakisaus, miso, zeewier, groene asperges
gewokte groenten, koriander-en limoenzalfje
peterselie, citroen
Mals en intens van smaak,rechtstreeks uit devruchtbare vlaktes van depampas.Diep rood van kleur, voor de echte liefhebber.
1,250 kg.
Van het Belgischewitblauw, deze wordt geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteertin een excellente vlees-vetverhouding. Ons witblauw kan concurreren met het beste vleester wereld. Een aanrader met een mooie subtiele smaak.
Gepofte aardappel 'Hasselback' , warme seizoensgroenten, jus van rozemarijn
De Picanha is een prachtig stuk van het deel tegen de staart van het rund. Donkerrood met een rijke marmering waardoor dit vlees mals is en meer smaaktonen heeft. Een Picanha hoort een randje vet te bevatten dat wit is van kleur, deze wordt voor het grillen door ons verwijderd.
Botermals vlees uit het zuiden van Ierland.
Mooi mals licht gemarmerd rood vlees. Minimum 3 weken gerijpt. Een aanrader!
Afkomstig uit Aberdeen in de Schotse highlands, de bakermat van het AberdeenAngus Ras. Een T-bone steak is een stuk van tussen de ribben, die bestaat uit de Ossenhaasen de entrecote. Een kwalitatief hoogwaardig stuk groot vlees, voor echte vleesliefhebbers.Een hele belevenis ! U eet immers twee verschillende steaks, de ossenhaas en de entrecôte.
De Tomahawk is een zeer groot maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Zij worden gekweekt in deNorth West corner in Ierland: het Hereford ras, van nature een rustig temperament, heeft de natuurlijke gave om zich door met gras te voederen in combinatie met het unieke klimaat van Ierland een uitzonderlijk, kwaliteitsvolstukje rundvlees te produceren. Absolute topper!
Op en top Spaans! De naam Rubia Gallega verwijst dan ook naar de oorsprong van dit runderras.Door de aard van het ras en de specifieke voeding dat deze runderen vandaag krijgen, is er een mooie vetdooradering. Heel eigen aan dit vlees is het bovenliggend vet die een geelachtige kleur heeft. Dit specifieke vet laat toe dathet vlees iets langer gerijpt kan worden zonder het te beschadigen.Niet onbelangrijk, de runderen Capricho D’Oro zijn minstens 12 jaar oud voor zegeslacht worden waardoor de intensiteidt van hetvlees veel hoger ligt
Traditionele handgemaakte garnaalkroketten
of
Rundscarpaccio
met basilicum, Parmesanschilfers, afgewerkt met fleur de sel
Reuze scampi brochette met curry of getomateerde dragonsaus *
of
Irish Black Angus Beef met saus naar keuze *
Dame Blanche
of
Chocomousse
Glaasje Cava
Bordje fijn gesneden van de Berkel
Prosciutto lago di Como Lombardia,Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Italië Charcuterie uit de Provence
Scampi van de chef
of
Gegrilde Breydelbeenham op een bedje van salade en honingdressing
Zalmfilet op zijn vel gegrild met Bearnaisesaus*
of
Ierse filet mignon met saus naar keuze.*
Champignon De Paris
of
Crème Brûlée
Koffie/verse thee met versnaperingen
Per 2 couverts
Voorgerecht naar keuze
Côte à l’os (1,250kg)met saus naar keuze *
Dessert naar keuze **
Glaasje Cava
Assortiment van 5 soorten artisanale kroketjes
Gerookte zalm, citroen en garnituur van de chef
of
Huisbereide foie gras met kramiek en chutney van mango en ananas.
Verse tonijnsteak “Mi-Cuit” met wasabimayonaise en frisse salade*
of
Chateaubriand van de grill met warme groentjes en saus naar keuze*
Meringue met frambozen en mascarpone
of
Chocolade Moelleux vergezeld van vanille ijs en een vleugje frambozencoulis
Koffie/verse thee met versnaperingen
Garnaal- of kaaskroketje
Hoevekipfilet met appelmoes en frietjes
of
Frikandel met appelmoes en frietjes
Kinderijsje
of
Chocolademousse