We kiezen uitsluitend voor dagverse, kwalitatieve producten die we met de grootste zorg bereiden. Door onze unieke manier van kruiden en grillen creëren we de typische De Grilloir-smaakervaring met voldoende aandacht voor de pure smaak van onze ingrediënten.
Bekijk onze menukaartElke dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 11u30 een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht
keuze hoofdgerecht en koffie/thee. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?
Jaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore
Bekijk Menu10 stuks à 20 gr.
(6 - 9 - 12 stuks)
Geselekteerde hoevekippen met vrije uitloop!
Het kleinhoofd of dikke lende is een groot stuk uit het achterkwartier van het rund, dat tegen het schaambeenligt. Het bestaat uit de ‘pelure’, het eigenlijke kleinhoofd en de filet mignon. Kenmerkend voor het vlees is zijnlichtrode kleur, fijne en vaste structuur.
Botermals vlees uit het zuiden van Ierland.
Warme seizoensgroenten, porto-/dragonsaus.
Afkomstig uit Aberdeen in de Schotse highlands, de bakermat van het AberdeenAngus Ras. Een T-bone steak is een stuk van tussen de ribben, die bestaat uit de Ossenhaasen de entrecote. Een kwalitatief hoogwaardig stuk groot vlees, voor echte vleesliefhebbers.Een hele belevenis ! U eet immers twee verschillende steaks, de ossenhaas en de entrecôte.
De Tomahawk is een zeer groot maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Zij worden gekweekt in deNorth West corner in Ierland: het Hereford ras, van nature een rustig temperament, heeft de natuurlijke gave om zich door met gras te voederen in combinatie met het unieke klimaat van Ierland een uitzonderlijk, kwaliteitsvolstukje rundvlees te produceren. Absolute topper!
Van het Belgische witblauw, geroemd om zijn dubbele bespiering wat resulteert in een excellente vlees- / vetverhouding.Ons witblauw kan concurreren met het beste vlees ter wereld. Een aanrader met een mooie subtiele smaak.
Mals rundstuk uit het meest courante middengedeelte van de runderhaas gesneden.
Drie exclusieve vleessoorten volgens het aanbod – 600 gr. p/pers.-
Mals en intens van smaak, rechtstreeks uit de vruchtbare pampas. Diep rood van kleur, voor de echte liefhebber.
De Picanha is een prachtig stuk van het deel tegen de staart van het rund. Het stuk weegt een halve kilo tot
twee kilo en wordt in zijn geheel bereid of als steak. In Brazilië worden de picahna-steaks vaak op spiezen
geserveerd. Donkerrood met een rijke marmering, waardoor dit vlees mals is en meer smaaktonen heeft. Een
Picanha hoort een randje vet te bevatten dat wit is van kleur, deze wordt voor het grillen door ons verwijderd.
Tomahawk, wat letterlijk ‘bijl’ betekent, doet al vermoeden dat dit stukje vlees niet van de kleinste is. De Tomahawk is een zeer groot, maar bijzonder stuk vlees en een uitdaging voor de stoere vleeseter. Het Herefordrund staat synoniem voor kwaliteitsvlees. De dieren zijn lichtbruin van kleur met een karaktervolle witte kop. Ze worden gekweekt in het noordwesten van Ierland: het Hereford ras, van nature een rustig karakter, heeft de natuurlijke gave om een uitzonderlijk, kwaliteitsvol stukje vlees te produceren door de combinatie van gras als voeding en het unieke klimaat van Ierland. Absolute topper!
4 à 5 weken gerijpt. Mooi doorspekt met een hele krachtige volle en ronde smaak.
4 weken gerijpt, gemarmerd, romig met stevige textuur. Topper!
Mooi gemarmerd en afgerijpt stuk vlees volgens het Oedslach-principe (1 persoon)