Opening zomer 2022

De Grilloir - Vivenkapelle

Begin deze zomer opent onze tweede vestiging van De Grilloir in het pittoreske Vivenkapelle. Maak kennis met het Vlaamse polderlandschap en neem plaats in De Grilloir om te genieten van verfijnde, kwalitatieve vlees- en visgerechten en selectief gekozen dranken.

OPGELET! RESERVEREN NOG NIET MOGELIJK!

We tellen af naar de opening

Ook in ons tweede restaurant vind je de typische De Grilloir-sfeer. Kwalitatieve producten, lekkere gerechten en dranken en een vlotte service en bediening. Daar zetten we, net zoals in Brugge, hard op in.

Het pand werd stevig onder handen genomen, de grill staat klaar en de tafels zijn gedekt. We tellen samen af naar de opening en verwelkomen jullie graag binnenkort in De Grilloir Vivenkapelle.

We zoeken gemotiveerde mensen

We willen onze gasten een heerlijke en aangename ervaring geven. Dat doen we door te werken met kwalitatieve producten en te zorgen voor een vlotte service en bediening. Daarom zoeken we nog enkele krachten om ons team te versterken.

Staat jouw droomfunctie niet tussen onze vacatures? We staan ook open voor een spontane sollicitatie. Een vrijblijvend gesprek heeft misschien wel een mooie samenwerking in petto.

Bekijk onze vacatures
bistro-restaurant De Grilloir Brugge