Lunch

Elke maandag, donderdag en vrijdag serveren we vanaf 12u. een verzorgde lunch, bestaande uit een voorgerecht of soep en hoofdgerecht. Benieuwd wat onze chef deze week voor u in petto heeft?

Bekijk lunchmenu

Valentijnsmenu

Jaarlijk voorzien wij met Valentijn een aangepast menu. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore

Bekijk Menu

Onze menu's

Voorgerecht

Traditionele handgemaakte garnaalkroketten
of
Gegrilde Breydelbeenham, babyleaf,  honing

Hoofdgerecht

Reuze scampibrochette met curry of getomateerde dragonsaus *
of
Irish Black Angus Beef met saus naar keuze *

Nagerecht

Dame Blanche
of
Chocomousse

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil
Aperitief

Glaasje Cava

Amuse

Bordje fijn gesneden van de  Berkel
Prosciutto lago di Como Lombardia,Fijne achterham van het ambachtelijk huis Marco D’Oggiono aan het Comomeer Italië Charcuterie uit de Provençe

Voorgerecht

Scampi van de chef
of
Gegrilde Breydelbeenham op een bedje van salade en honingdressing

Hoofdgerecht

Zalmfilet op zijn vel gegrild met Bearnaisesaus afgewerkt met grijze garnalen *
of
Ierse filet mignon met saus naar keuze.*

Nagerecht

Champignon De Paris
of
Crème Brûlée

Koffie/verse thee met versnaperingen

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil

Per 2 couverts

Voorgerecht

Voorgerecht naar keuze

Hoofdgerecht

Côte à l’os (1,250kg) met saus naar keuze *

Nagerecht

Dessert naar keuze

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil
Aperitief

Glaasje Cava

Amuse

assortiment van 5 soorten artisanalekroketjes (10 stuks à 20 gr.)
of
Aperobordje “De Grilloir”

Voorgerecht

Scampi van de chef
of
Rundscarpaccio met basilicum, parmezaanschilfers, fleur de sel

Hoofdgerecht

Zeebaars, thijm, lemoenboter, frisse salade,Hasselback
of
Chateaubriant van de grill, seizoengroenten, saus naar keuze*

Nagerecht

Champignon de Paris
of
Chocolade moelleux vergezeld van vanilleijs en een vleugje frambozencoulis

Koffie/verse thee met versnaperingen

* Met verse frietjes of polderaardappel in de schil met kruidenboter
Voorgerecht

Garnaal- of kaaskroketje

Hoofdgerecht

Hoevekipfilet, appelmoes, verse friet
of
Frikandel, appelmoes, verse friet

Nagerecht

Kinderijsje
of
Chocolademousse

enkel voor kinderen t.e.m. 12 jaar

bistro-restaurant De Grilloir Brugge
bistro-restaurant De Grilloir Brugge
bistro-restaurant De Grilloir Vivenkapelle