De Grilloir is een nieuw bistro - restaurant gelegen ten noorden van de Brugse binnenstad vlak naast de ringweg. In het charmant kasteeltje, ademt het interieur met de centrale grill een ambachtelijke huiselijke sfeer.  Ook het gezellige zomerterras in provençaalse stijl nodigt uit tot smakelijk tafelen in open lucht.

 

Met passie en oog voor kwaliteit opteren wij voor dagverse gerechten, geserveerd aan een democratische prijs. Onze grillades worden naar wens bereid op onze centrale grill. Ook pasta’s en salades staan op onze gevarieerde menukaart. We bieden ook een aantal voordelige keuzemenu's aan. De uitgebreide wijnkaart biedt een aangepaste wijn voor elk gerecht en elk budget. Tijdens de week is er elke dag een lunch aan €13,50.

 

We hopen van harte u binnenkort te mogen verwelkomen.

Word fan van onze Facebook-pagina en word op de hoogte gebracht als wij de nieuwe lunchkaart online plaatsen.

Lunch € 18,00

Maandag 29/11

 

 

Gekonfijte aardappel met Iberico ham en tomatencompote

&

Gehaktbroodje met verse wortelen, vleesjus en gratin dauphinois

 • OPENINGSUREN KEUKEN

  Maandag, donderdag en vrijdag van 11u30 tot 14u00 en van 18u00 tot 22u00

   

  Zaterdag van 17u00 tot 22u00

   

  Zondag doorlopend van 11u30 tot 22u00

   

  Dinsdag en woensdag gesloten

 • Vrijdag 24/12 ’s avonds serveren we à la carte en het kerstmenu.
 • Zaterdag 25/12 ’s middags en ’s avonds diner bij kaarslicht. serveren we à la carte en het kerstmenu.
 • Vrijdag 31/12 ’s avonds serveren we het oudejaarsavondmenu met animatie. Deuren open om 18.45 u. Aperitief start om 19.00 u. Diner start stipt om 19u30.
 • Zaterdag 01/01 ’s middags en ’s avonds serveren we à la carte.
 •  

Bekijk hier de menu's en het programma

Donderdag 2/12

 

Licht gerookte Picanha met karamel van Mano, appel en ananas

&

Gegrilde steak met peper of champignonroom saus, salade mixed en verse frietjes

Vrijdag 3/12

 

Vitello Tonnato

&

Vispannetje in de oven met aardappelpuree

 

De Grilloir is een bistro - restaurant gelegen ten noorden van de Brugse binnenstad vlak naast de ringweg. In het charmant kasteeltje, ademt het interieur met de centrale grill een ambachtelijke huiselijke sfeer.  Ook het gezellige zomerterras in provençaalse stijl nodigt uit tot smakelijk tafelen in open lucht.

 

Met passie en oog voor kwaliteit opteren wij voor dagverse gerechten, geserveerd aan een democratische prijs. Onze grillades worden naar wens bereid op onze centrale grill. Ook pasta’s en salades staan op onze gevarieerde menukaart. We bieden ook een aantal voordelige keuzemenu's aan. De uitgebreide wijnkaart biedt een aangepaste wijn voor elk gerecht en elk budget. Tijdens de week is er elke dag een lunch aan €18,00

 

We hopen van harte u binnenkort te mogen verwelkomen.

Bestel Take-Away

Vers bereide afhaalgerechten op vrijdag, zaterdag en zondag.

 

Afhalen van 17.00 tot 21.00 u. Op zondag van 12.00 tot 14.00 u. en van 17.00 u. tot 21.00 u (tijdstip voor afhalen volgens afspraak)

Bekijk hier het afhaalmenu

Een leuk geschenk?

Verras vrienden, familie, collega, werknemers & klanten met een cadeaubon van Bistro-Restaurant De Grilloir. U kiest zelf het bedrag. Ongetwijfeld een leuk cadeau-idee! Vraag ernaar in onze zaak, of bel ons voor meer info.

Koop de cadeaubon online!

Fort Lapin 25  - 8000 Brugge  I  050 33 01 06   I www.degrilloir.be   I  info@degrilloir.be  I www.facebook.com/degrilloir